NRX , Köpölyterápia

NRX

A svéd Mediroyal cég által kifejlesztett, hatalmas nemzetközi karriert befutó NRX®
Dinamikus IZÜLETSTABILIZÁLÁS és KORREKCIÓ teljesen EGYÉNRE ÉS PROBLÉMÁRA szabva.
Rugalmas rögzítéstechnika sérülések , ízületi deformitások , mozgásszervi fájdalmak esetén.
Az NRX hónapokon át felhasználható,így rendkívül költséghatékony...mosógépben mosható...bőrbarát,ragasztómentes...kényelmes...bármikor levehető és visszahelyezhető...nem ázik le,így vízi sportoknál is használható...erős tartást,stabilitást biztosít...jelentős a korrekció hatása.

Ajánlott:...törések , műtétek utáni izületi stabilitásra , mechanikai megtámasztásra...izületek , izmok , fasciális elemek tehermentesítésére , fájdalom és gyulladáscsökkentésre...mobilitás elősegítésére...izületi korrekciókra
...teniszkönyök,golfkönyök,bütyök,kalapácsujj,ínhüvelygyulladás,ujjak sérülésénél,szupinációs trauma , hiperextenzió esetén ,csípő rotációs mozgásánál,boka és térd problémáknál ...felhasználása széles körű.

 

A svéd Mediroyal cég által kifejlesztett, hatalmas nemzetközi karriert befutó NRX® átmenetet képez a kinesio-tape és az ortézisek közt, egyesítve ezek összes előnyét és kiküszöbölve hátrányosabb jellemzőiket. Az NRX® a kinesio-tape-hez hasonlóan rugalmas és a terapeuta által páciensre/panaszra szabható, ugyanakkor jóval költséghatékonyabb, hisz hosszútávon, akár hónapokon át is viselheti a páciens, nincs szükség arra, hogy néhány naponta újra elkészítse az applikációt a terapeuta. Akárcsak az ortézisek, a kinesio-tape-nél jóval stabilabb és erősebb megtámasztást biztosít a sérült végtagok/ízületek számára és/vagy hatékonyan korrigálja a különféle ízületi deformitásokat. A hagyományos, gyógyászati segédeszköz boltokban készen kapható ortézisekkel szemben azonban maga a terapeuta készítheti el az applikációt percek alatt, páciensre/panaszra szabva, amely így nem csupán kényelmesebb és hatékonyabb, de az ára is jóval kedvezőbb. Alkalmazható szinte bármely, az alsó- vagy a felsővégtagot érintő mozgásszervi panasz kezelése során. Nem csupán stabilizálja, tehermentesíti és/vagy korrigálja az érintett ízületet, de mechanikai védelmet is nyújt, javítja a propriocepciót, segít a fájdalomcsillapításban és a gyulladás csökkentésében, valamint az izom és a fasciális elemek lazításában. A testre szabott, pillanatok alatt elkészíthető és tartósan, akár hónapokon át is használható NRX® a mindennapokban éppúgy hatékony segítség, mint sportolás során.

KÖPÖLYTERÁPIA

A köpölyözés a hagyományos népi gyógyászat egyik igen kedvelt módszere mind a mai napig. A hivatalos orvoslásban hosszú időn keresztül érdemtelenül háttérbe szorult , ám a fasciális szemléletmód térnyerésével újra előtérbe került és immár nemzetközileg elfogadott és széles körűen alkalmazott módszerré vált.

A köpöly terápiát preventív és terápiás célzattal egyaránt használjuk.Bizonyítottan hatékony számos lokális panasz - krónikus deréktáji fájdalmak , nyak-és vállpanaszok ,  térdizületi problémák , arcidegbénulás , kéztőalagút szindróma , hegek és számos fasciális eredetű  betegség kezelésében.

A köpöly alkalmazható teljes testen vagy lokálisan , a mobilizációs protokoll részeként.

Bővebb információ: Simonné Koltai Krisztina 30/4418196